OFFSHORESUPPORTEN

Inom offshoreindustrin ökar kraven på säkerhetsutbildning och säkerhetsmedvetenhet löpande. Mängden människor som behövs för att utföra de hårda arbetena på offshoreriggar och supplyenheter, är många.

Vi samarbetar med andra utbildningsanordnare inom offshore som innebär att vi kan leverera godkända certifikat som är giltiga i hela Nordsjöområdet samt i de flesta offshoreländerna i hela världen.

Med vår breda kompetens och med kompetensen från våra samarbetspartners inom offshoreindustrin, är vår utbildning en unik möjlighet för dig i Norden som vill arbeta inom offshoreindustrin. Vi erbjuder även andra kurser som du kan behöva för din framtid inom offshore.

KUNDSUPPORT

Har du varit elev hos oss? – Logga in på kundsupport-sidan för att ta del av aktuella erbjudande, tips, råd och länkar till olika arbetsgivare som söker personal inom offshoreindustrin.

Vi kommer även att följa upp våra elever och se hur det går för dem ute i arbetslivet. Allt eftersom kommer sidan att utvecklas med mer information som efterfrågas.

Du får automatisk ditt lösenord levererad i din E-post låda efter genomförd kurs!

Öviken 173

474 74 Käringön

+46 (0) 304 56060

info@nordtac.com

SiteLock
kurser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gå med i vår mailinglista för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna från Offshoresupporten.

Tack för dit intresse - Du prenumererar nu på Offshoresupportens nyhetsbrev!