Grundläggande Säkerhet Offshore

Basic Offshore Safety Course

För alla som arbetar offshore är den grundläggande säkerhetskursen ett måste. De fyra länderna runt Nordsjön, England, Danmark, Norge och Holland, har enats om hur denna utbildning skall gå till och oavsett vilken av dessa standarder du väljer så gäller certifikatet i samtliga dessa länder.

Här kan du läsa mer om den överenskommelse som finns mellan Nordsjöländerna: Mutual Agreement (PDF)
Certifikatet är giltigt i hela Nordsjöregionen samt i större delen av världen. Utbildningsspråket är engelska och våra instruktörer kommer från de nordiska länderna och har gedigen erfarenhet från arbete offshore.

Väljer du att gå kursen på Käringön, som ligger ca 8 mil norr om Göteborg, så har du möjlighet att i samband med kursstart/kursavslutning, åka med våra transporter som hämtar och lämnar dig vid Nils Ericsson Terminalen (Göteborgs Centralstation). Tidpunkt meddelas i samband med bokningsbekräftelse.

Vår kursvärd möter upp och tar hand om allt det praktiska med färjebiljetter och annat. Kursvärden visar er även tillrätta på Käringön då ni kommer dit och ni har även fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och mini-gym under er vistelse hos oss.

På Käringön har vi tillgång till såväl hotellrum som vandrarhemsrum och lägenheter.
Vi har också en egen restaurang där alla måltider serveras. I samband med bokning av kurs kan du välja hur du vill bo och vad du vill skall ingå, där framgår också aktuella priser.

AKTUELLA KURSTILLFÄLLE

p

FAKTA

Pris:

12.900 SEK exkl. moms / 16.125 SEK inkl. moms.

Kursplats:

Käringön, busstransport från Göteborg ingår.

Kurslängd:

3 dagar.

Målgrupp:

För personer som arbetar offshore inom oljeindustrin.

Förkunskap/Krav:

Inga.

Genomförande:

Kursen genomförs under 3 dagar med kvällspass.

R

Examen/Prov:

För godkänt resultat skall eleven ha deltagit i samtliga lektionspass samt genomfört samtliga praktiska moment med godkänt resultat.

i

Kursens omfattning:

Kursen är en omfattande utbildning som innehåller såväl teori som praktiska övningar, bl.a. inom plattform/riggsäkerhet, sjukvård, arbetsmiljö och brandutbildning.

Kursen omfattar även följande utbildningsmoment:
HUET, Helicopter Under water Escape Training,
Escape Chute Training, samt
CA-EBS, Compressed Air Emergency Breathing System

Utbildningscertifikat:

Eleven erhåller efter godkänd utbildning ett certifikat för grundläggande säkerhet offshore.

Certifikatets giltighet:

Certifikatet är giltigt i 4 år varefter det behöver förnyas.

Avbokning:

Som privatperson har du full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du beställt och betalt kursen/utbildningen under förutsättning att kursen/utbildningen ej påbörjats.

Intill senast 14 dagar före kursstart kan du omboka kurs till ett senare tillfälle inom ett år från första bokningstillfället.

NÄSTA KURS STARTAR OM:

Dag(ar)

:

Timma(r)

:

Minut(er)

:

Sekond(er)

Öviken 173

474 74 Käringön

+46 (0) 304 56060

info@nordtac.com

SiteLock