GWO Sea Survival

Grund-/repetitionskurs

Kursen leder fram till ett internationellt erkänt certifikat för personer som vill kunna arbeta i vindkraftverk mot olika vindkraftstillverkare till sjöss. Utbildning genomförs enligt standarden GWO -Basic Safety Training, Sea Survival (Global Wind Organisation).

Grundläggande säkerhetsutbildning innehåller fysiskt krävande och potentiellt stressande element. All personal som deltar i sådan utbildning måste vara medicinskt lämplig och förmåga att delta fullt ut. Utbildningsleverantören är skyldiga att se till att innan du deltar i praktiska övningar skall deltagaren utföra en medicinsk självbedömning.

Ni har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och mini-gym under er vistelse hos oss.

Om ni har behov av boende på Käringön i samband med kurs så har vi tillgång till såväl hotellrum som vandrarhemsrum och lägenheter. Vi har också en egen restaurang där alla måltider serveras. I samband med bokning av kurs kan du välja hur du vill bo och vad du vill skall ingå, där framgår också aktuella priser.

Kursen levereras av V.Pro AB Company No.8467-03

MER INFORMATION

Vi är här för att hjälpa

Om du har ytterligare frågor, eller behöver hjälp, är du välkommen att kolla vår informationsida där vi har samlat en massa svar på vanliga frågor.

Om svaret på din fråga inte finns där, kan du ringa oss istället på 0304 56060 mellan kl. 08-16 på vardagar.

DIREKT BOKNING

BOKA DIN KURS NU

Om detta är rätt kurs, kan du boka kursen direkt.
Du hittar alla kurs-datum i bokningsformuläret.

p

FAKTA

Pris:

7.625 SEK exkl. moms / 9.531 SEK inkl. moms

Kursplats:

Käringön.
I samband med denna kurs har vi inga planerade transporter till kursplatsen på Käringön, men kolla med oss för säkerhets skull.
Vår kursvärd möter upp på Käringön och visar er tillrätta på ön då ni kommer dit.

Kurslängd:

8 lektionstimmar.

Målgrupp:

Kursen vänder sig till bl.a. tekniker, montörer, elektriker, inspektörer, målare mm som utför arbeten på vindkraftverk ute till sjöss.

Förkunskap/Krav:

Deltagare skall vara minst 18 år.

Genomförande:

Kursen genomförs under två dagar.

R

Examen/Prov:

För godkänt resultat skall eleven ha deltagit i samtliga lektionspass samt genomfört samtliga praktiska moment med godkänt resultat.

i

Kursens omfattning:

Kursen omfattar såväl teoretisk utbildning som praktiska övningar i sjösäkerhet.

Utbildningscertifikat:

Godkänd elev tilldelas ett GWO-certifikat.

Certifikatets giltighet:

Certifikatet är giltigt i 2 år.

Avbokning:

Som privatperson har du full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du beställt och betalt kursen/utbildningen under förutsättning att kursen/utbildningen ej påbörjats.

Intill senast 14 dagar före kursstart kan du omboka kurs till ett senare tillfälle inom ett år från första bokningstillfället.

Öviken 173

474 74 Käringön

+46 (0) 702 814 555

info@sjofartsakademien.se
SiteLock