SJÖFARTSAKADEMIEN

Våra kurser för yrkessjöfart spänner över ett brett register; sjukvård, sjösäkerhet, brand och management. I grund och botten kravställda kurser enligt STCW och Transportstyrelsen. Vår ambition är större än regelverket. Vi har bland annat kurser som kompletterar och bygger vidare på kompetensen hos sjöfolk. Vårt mål är att erbjuda landets bästa säkerhetsutbildningar.

Om utbildning ges vid någon av våra utbildningsanläggningar eller på plats hos er i ert fartyg/rederi kan det innebära både för­ och nackdelar för er personal med krav på resor, förläggning, ny miljö etc.

Vi erbjuder bägge lösningarna, hos oss eller hos er, välj själv vad ni tycker är bäst! Vi är övertygade om att en kurs hos oss är en lönsam investering eftersom de kurser vi erbjuder höjer säkerheten och ökar tryggheten!

KUNDSUPPORT

Har du varit elev hos oss? – Logga in på kundsupport-sidan för att ta del av aktuella erbjudande, tips, råd och länkar till olika arbetsgivare som söker personal inom offshoreindustrin.

Vi kommer även att följa upp våra elever och se hur det går för dem ute i arbetslivet. Allt eftersom kommer sidan att utvecklas med mer information som efterfrågas.

Du får automatisk ditt lösenord levererad i din E-post låda efter genomförd kurs!

Öviken 173

474 74 Käringön

+46 (0) 304 56060

info@nordtac.com

SiteLock