BRM - Bridge Resource Management

BRM – Bridge Resource Management

Utbildningen vänder sig till såväl ombord anställd personal som landorganisationer med syfte att ge personalen möjligheter att använda de kunskaper, erfarenhet och resurser som finns ombord för att uppnå och utveckla rederiets säkerhetsmål.

Behöver du kursen BTM, Bridge Team Management, som genomförs i enlighet med IMO Modelcourse 1:22 och som bl.a. bygger på MRM/BRM-konceptet, då ska du istället klicka på ovanstående länk. (det går även att göra det tillvalet i bokningsformuläret)

En nyhet från 1:a april 2019 är att vi har utvecklat vårt utbildningskoncept ganska rejält – detta efter inkomna synpunkter och erfarenheter som vi dragit av tidigare genomförda kurser. Fokus kommer mer att relatera till aktuella händelser och de senaste rönen om människan och det mänskliga beteendet. Tack alla som bidragit till vår utveckling – hoppas ni blir nöjda med detta!

All kurslitteratur är på engelska, men utbildningsspråket är svenska vid våra regelbundna kurser på Käringön. Vid kundanpassade utbildningar kan vi även erbjuda utbildningar på engelska.

Vår kursvärd visar er tillrätta på Käringön och då ni kommer dit har ni även fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och mini-gym under er vistelse hos oss.

På Käringön har vi tillgång till såväl hotellrum som vandrarhemsrum och lägenheter. Vi har också en egen restaurang där alla måltider serveras. I samband med bokning av kurs kan du välja hur du vill bo och vad du vill skall ingå, där framgår också aktuella priser.

AKTUELLA KURSTILLFÄLLE

p

FAKTA

Pris:

10.995 SEK exkl. moms / 13.744 SEK inkl. moms.
Tillval BTM kostar 3.000 SEK exkl. moms / 3.750 SEK inkl. moms

Kursplats:

Vi har fasta kurstillfällen vid utbildningscentret på Käringön men kan även arrangera kursen på plats hos er.

Kurslängd:

3 dagar.

Målgrupp:

För såväl ombordanställd personal som rederianställd personal i landorganisationer.

Förkunskap/Krav:

Inga.

Genomförande:

Kursen genomförs under 3 dagar med kvällspass.

R

Examen/Prov:

För godkänt resultat skall eleven ha deltagit i samtliga lektionspass samt genomfört samtliga praktiska moment med godkänt resultat.

i

Kursens omfattning:

BRM-Kursen uppfyller kraven i STCW, as amended by the Manila amendments, i följande avseende:
• Table A-II/1 (BRM and Application of leadership and teamworking skills)
• Table A-II/2 (Use of leadership and managerial skill)
• Table A-III/1 (ERM and application of leadership and teamworking skills)
• Table A-III/2 (Use of leadership and managerial skill)

Utbildningscertifikat:

Elev med godkänt resultat tilldelas ett MRM/BRM Training Certificate som uppfyller kraven i STCW, as amended by the Manila amendments, i följande avseende: Table A-II/1, Table A-II/2, Table A-III/1, Table A-III/2, samt certifikat för eventuella tillval.

Certifikatets giltighet:

Kolla vad som gäller för dig med ditt rederi.

Avbokning:

Som privatperson har du full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du beställt och betalt kursen/utbildningen under förutsättning att kursen/utbildningen ej påbörjats.

Intill senast 14 dagar före kursstart kan du omboka kurs till ett senare tillfälle inom ett år från första bokningstillfället.

NÄSTA KURS STARTAR OM:

Dag(ar)

:

Timma(r)

:

Minut(er)

:

Sekond(er)

Öviken 173

474 74 Käringön

+46 (0) 304 56060

info@nordtac.com

SiteLock