NORDIC TRAINING ACADEMY

Våra övriga tjänster omfattar såväl olika specialanpassade utbildningar som konsultativa uppdrag och genomförande av övningar inom bl.a. säkerhet-, risk-, och krishantering. Vi har mångårig erfarenhet av komplexa uppdrag där vårt fokus är att lösa kundens behov på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Vi kan genomföra utbildningar vid någon av våra utbildningsanläggningar eller på plats hos er – välj själv vad ni tycker är bäst! Vi är övertygade om att en kurs hos oss är en lönsam investering eftersom de kurser vi erbjuder höjer säkerheten och ökar tryggheten!

Varför inte kombinera en konferens på Käringön med en spännande, lärorik utbildning eller övning?

Läs mer om våra kurser

VINDKRAFT

FLYGSÄKERHET

ALLMÄNT

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

KUNDSUPPORT

Har du varit elev hos oss? – Logga in på kundsupport-sidan för att ta del av aktuella erbjudande, tips, råd och länkar till olika arbetsgivare som söker personal inom offshoreindustrin.

Vi kommer även att följa upp våra elever och se hur det går för dem ute i arbetslivet. Allt eftersom kommer sidan att utvecklas med mer information som efterfrågas.

Du får automatisk ditt lösenord levererad i din E-post låda efter genomförd kurs!

Öviken 173

474 74 Käringön

+46 (0) 304 56060

info@nordtac.com

SiteLock